Profilering: uw professionele persoonlijkheidstest

In een bedrijf met verschillende werknemers zijn er ook verschillende professionele persoonlijkheden. Via de tool profilering, waarvoor opleidingsmakelaar samenwerkt met BasicProfile, krijgt u betere inzichten in uw eigen persoonlijkheidsprofiel en dat van uw werknemers.

Online vragenlijst

BasicProfile is een HR adviesbureau waar profilering centraal staat. Om meer te weten te komen over uw persoonlijkheidsprofiel, heeft het adviesbureau BasicProfileScreen® ontwikkeld, een online vragenlijst die u invult om te ontdekken welke jobs aansluiten bij uw professionele persoonlijkheid, wat uw troeven zijn en hoe u uw energie verdeelt op de werkvloer.

Uiterst nauwkeurig totaalbeeld

De  persoonlijkheidstest BasicProfileScreen® is uniek omdat het via indirecte bevraging een nauwkeurig totaalbeeld geeft van uw professionele profiel. Het legt de onderliggende structuur en de logica van professioneel gedrag bloot. Niet alleen het gedrag zelf wordt beschreven, er wordt ook uitgelegd waarom we ons zo gedragen. De antwoorden geven ons ook inzichten in welke taken mensen met een bepaald profiel spontaan of graag zullen doen. In de opleiding profilering gaan we met andere woorden op zoek naar intrinsieke motivaties.

BasicProfile verschaft de middelen, de kennis en de kunde om menselijk potentieel in ieders voordeel te laten openbloeien. Aan de hand van de vragenlijst wordt er advies gegeven in tal van human resources-terreinen zoals selectie, individuele en groepsanalyses, self-assessment, retentie, talentmanagement en absenteïsme.

Wilt u graag meer weten over profilering of heeft u interesse in deze tool? Contacteer ons vandaag nog.